Assajos de control de qualitat

Els assajos et permetran controlar la qualitat de la obra

Els assajos de control de qualitat que desenvolupem a Geotècnia i Control de Qualitat estan dirigits a tots aquells que ho necessitin: empreses, institucions, ajuntaments, associacions o particulars, entre altres. L’experiència acumulada per part de la nostra companyia en col·laboració amb constructors i promotors (de caràcter públic o privat) és la que ens converteix en l’opció ideal per pràcticament qualsevol client.

assajos de control de qualitatRealitzem tota classe d’assajos de control de qualitat. Consulta’ns

Tenim la sort de dir que el nostre laboratori està acreditat per a realitzar tot tipus d'assajos de control de qualitat, tant en laboratori com en obra. A més, es pot afirmar, sense possibilitat d'error, que en GCQ estem especialitzats en la realització d'inspeccions d'instal·lacions i en el desenvolupament de proves d'execució i funcionament.

Per garantir la màxima qualitat, eficàcia i posterior satisfacció dels nostres clients és fonamental que comptem amb els millors professionals del sector. Els nostres assaigs de control de qualitat són executats i supervisats per tècnics, geòlegs i enginyers que s'esforcen per aconseguir la màxima qualitat en la realització dels assajos, així com en l'elaboració dels informes i resultats dels mateixos.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Les instal·lacions que tenim a GCQ estan dotades amb tots els equips exigits per l'organisme acreditador per a l'execució d'assajos. A més, els equips disposen d'un sistema de captura de dades automatitzat, el que unit a l'àmplia experiència dels tècnics, garanteix els bons resultats en els nostres assajos de control de qualitat.


MAPA

GCQ

  C/ Berguedà, 15 - Bloque B - Nave 11,
Santa Perpètua de Mogoda, 08130, (Barcelona)

  93 574 93 91

  93 574 93 92

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYS

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

banner instituciones geoplanning