GCQ Adjudicatari del control de qualitat de la reforma del nou museu arqueològic de Tarragona (MNAT)

La Constructora Edhinor S.A adjudica a GCQ el control de qualitat de la reforma del nou museu arqueològic de Tarragona (MNAT)

 

titulo
3.jpg

 

La reforma de l'edifici del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) començarà a final d'any i durarà un any i mig, segons ha informat aquest divendres el Govern central que destinarà més de quatre milions d'euros, en les obres de millora.

Els invertirà el Ministeri de Cultura i Esport, a través de la Gerència d'Infraestructures, per a la reforma de l'edifici, la licitació ha estat publicada aquesta mateixa setmana.

Les intervencions a l'edifici es centraran, fonamentalment en el sistema de climatització, l'adaptació a la normativa d'accessibilitat, la coberta i finestres exteriors i la protecció contra incendis.
Aquestes obres s'executaran segons el projecte redactat per plafó Arquitectura, SLP, que ha estat aprovat per la Gerència d'Infraestructures de l'Ministeri de Cultura i Esport, i en coneixement de la Conselleria de Cultura de la Generalitat, amb un pressupost de global de 4.023. 962,81 euros.

titulo
4.jpg

 

D'una banda, es pretén dotar l'edifici d'una instal·lació de climatització de la qual actualment no té, i la instal·lació es completarà amb un sistema de ventilació controlat que permeti la renovació necessària de l'aire per aconseguir sense pèrdues tèrmiques excessives les condicions de qualitat requerides.

Es durà a terme també la renovació de la coberta, alterada per la instal·lació de la nova maquinària de climatització i la substitució de totes les finestres exteriors per al correcte aïllament de l'edifici.

titulo
3.jpg

 

També s'adaptarà l'edifici a la normativa vigent en matèria de seguretat contra incendis i accessibilitat.

El MNAT és el més antic de Catalunya en la seva especialitat, i es va formar durant la primera meitat de segle XIX, a partir de col·leccions dels segles XVI, XVII i XVIII, encara que la major part dels fons han estat recuperats en els últims 150 a conseqüència de la construcció del port modern i de l'extraordinari creixement urbanístic de la ciutat.

Té la seva seu actual a un edifici que es va construir per a tal fi en l'any 1942, a la plaça de l'Rei, 5, segons projecte de l'arquitecte Francesc Monravá Soler.

titulo                                      

MAPA

GCQ

  C/ Berguedà, 15 - Bloque B - Nave 11,
Santa Perpètua de Mogoda, 08130, (Barcelona)

  93 574 93 91

  93 574 93 92

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYS

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

banner instituciones geoplanning