GCQ Adjudicatari del control de qualitat de la construcció del nou CAP de Can Llong de Sabadell

Infraestructures de la Generalitat de Catalunya adjudica a GCQ el control de qualitat de la construcció del nou CAP de Can Llong de Sabadell

titulo
1.jpg

Infraestructures de la Generalitat de Catalunya ja ha adjudicat les obres de construcció del CAP de Can Llong. Des del departament de Salut indiquen que les obres començaran aviat perquè l'equipament entri en funcionament el primer trimestre del 2022. El projecte costarà prop de 2 milions d'euros. Estarà ubicat a la ronda d'Europa, 522, entre la plaça de Còrdova -al costat de la masia- i el carrer de Sarajevo.

Segons ha avançat el diari digital iSabadell, el projecte s'ha dividit en dos blocs: d'una banda, la construcció de l'arquitectura i les instal·lacions anirà a càrrec de Contractes Vilor, amb un pressupost d'1,92 milions d'euros. D'altra banda, Construccions F.Munné s'encarregarà de la urbanització dels espais exteriors amb una partida pressupostària de 73.000 euros.

El nou CAP serà un edifici d'una planta de 1.685 metres quadrats, que constarà, a més de les àrees administratives, de recepció, suport de personal i emmagatzematge, d'una zona Infraestructures de la Generalitat de Catalunya ja ha adjudicat lasistencial amb 4 consultes de medicina general, 4 d'infermeria i 1 sala d'espera. També tindrà una zona polivalent, amb sala de tractaments, dues consultes, boxes d'extraccions i altres espais complementaris.

titulo
titulo
2.jpg

El CAP de Can Llong serà un equipament ubicat a l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) 4B - Can Rull per donar atenció a la població de Can Llong-Castellarnau. Actualment bona part d'aquests veïns i veïnes són atesos al CAP de Can Rull i alguns al CAP Concòrdia per la proximitat del seu domicili. "La distribució entre els centres es farà amb criteris d'accessibilitat, eficiència i sostenibilitat", explica Salut en un comunicat. La gestió anirà a càrrec de l'Parc Taulí, com ja passa amb el CAP de Can Rull. Des de la Generalitat es concep l'equipament de Can Llong com l'alternativa més convenient per ampliar, de manera desconcentrada, la infraestructura insuficient de al CAP Can Rull. "Un sol equip d'atenció primària i un mateix territori disposarà de dos espais per atendre la seva població", afegeixen.

titulo
4.jpg

Aquest anunci suposa un nou calendari després que no s'hagi complert la previsió feta en 2017. Llavors, el conseller de Salut Toni Comín va assegurar que el centre mèdic entraria en funcionament a finals de l'2019.

titulo
3.jpg

La construcció del CAP de Can Llong és fruit del Pacte de la Salut, un acord a tres entre la Generalitat, a través del Servei Català de la Salut, l'Ajuntament i la Corporació Sanitària Parc Taulí. En 2016, les parts van acordar una operació per la qual Sabadell cedia 4 milions d'euros a el govern català per a l'ampliació de les urgències de l'Taulí i el solar on es faria el Centre d'Atenció Primària, a canvi que la Generalitat l'construís.

titulo
5.jpg

 

 

 

 

 

 

 


MAPA

GCQ

  C/ Berguedà, 15 - Bloque B - Nave 11,
Santa Perpètua de Mogoda, 08130, (Barcelona)

  93 574 93 91

  93 574 93 92

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYS

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

banner instituciones geoplanning