GCQ Adjudicatari del control de qualitat de la construcció de la nova seu central de Caprabo

FCC CONSTRUCCIÓN Adjudica a GCQ el control de qualitat de la construcció del nou centre logístic i seu central de Caprabo

✓ FCC CONSTRUCCIÓN construeix les noves instal·lacions per a Caprabo amb una inversió superior als 20Mill €.
✓ Albergarà la nova seu central de Caprabo.
✓ La nova plataforma gestionarà Capraboacasa.
✓ Guanya en eficiència i servei al client.
✓ Forma part del pla integral de competitivitat desplegat per Caprabo, que contempla, a més, la transformació de la seva xarxa de botigues.

La nova plataforma de Caprabo albergarà la totalitat del producte fresc que distribueix tots els dies la companyia als seus 320 supermercats. També gestionarà el negoci de venda en línia de Capraboacasa i es constituirà com la nova seu central de la companyia.

La nau estarà dotada de la més moderna tecnologia per a l'activitat de logística de fred, i la seva construcció es regirà sota els més estrictes criteris de sostenibilitat permetent CILSA obtenir la certificació LEED Gold.

Està situada en la parcel·la A.23.2., Que gestiona CILSA, de 31.000m² de superfície. Es construirà una nau de fred de gairebé 24.600m² de magatzem que inclou 3.400m² d'oficina distribuïts en dues plantes. La zona de fred positiu representa una superfície aproximada de més de 13.600m2 i hi haurà càmeres de fred negatiu de 245m2 de superfície.

La nova plataforma de Caprabo al Prat de Llobregat gestionarà el servei de Capraboacasa per a l'àrea metropolitana de Barcelona. Això permetrà donar un important salt qualitatiu. Disposar d'unes millors instal·lacions permet garantir els processos i optimitzar els costos. A més, garanteix la gestió dels lliuraments exprés a l'àrea metropolitana de Barcelona, ​​on concentra el volum de negoci en línia.


MAPA

GCQ

  C/ Berguedà, 15 - Bloque B - Nave 11,
Santa Perpètua de Mogoda, 08130, (Barcelona)

  93 574 93 91

  93 574 93 92

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYS

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

banner instituciones geoplanning