GCQ Adjudicatari del control de qualitat de la construcció del nou projecte residencial Forneri a Cambrils (Tarragona)

La Promotora Aedas Homes i la constructora Beta Conkret van adjudicar a GCQ el control de qualitat del nou residencialForneri en Cambrils

Galería de Imágenes

Aedas Homes, promotora de referència en el mercat d'habitatge d'obra nova a Espanya i amb més d'una desena de projectes en marxa a Catalunya, continua amb el seu ferm creixement i expansió cap a noves zones i ha tret al mercat el seu primer projecte a la província de Tarragona. La companyia ha iniciat la comercialització de la promoció Forneri, al municipi de Cambrils a la Costa Daurada.

La promotora ha començat les vendes de la primera fase (48 unitats) d'aquest residencial únic situat en una de les millors zones de Cambrils. En total, el projecte albergarà 113 habitatges d'1, 2, 3 i 4 dormitoris amb preus des 167.000 euros. Una oferta que compta amb zones comuns (piscina i àrees enjardinades) i entre la qual destaquen els baixos amb jardí. A més, tots els habitatges en alçada gaudeixen de terrassa.

"Forneri s'aixecarà en un dels millors solars que queden disponibles a Cambrils pel que fa a ubicació, molt ben comunicat amb el centre urbà i amb la zona turística. Es tracta d'un projecte en segona línia de platja, tot just a 100 metres del mar ", exalça Miquel Amat, Gerent de Promocions d'Aedas Homes a Catalunya. "Sense cap dubte", remarca, "representa l'oferta d'obra nova més atractiva del moment a la ciutat".

Galería de Imágenes

La promoció es distingeix, a més, per una arquitectura moderna i funcional i habitatges han estat perfectament definides, de tal manera que la llum natural i la ventilació creuada juguen un paper principal en totes elles. Pel que fa a la distribució, s'ha de elogiar la plena connexió de l'espai exterior amb l'interior. "Les propietats gaudeixen de terrasses cobertes integrables a la sala a través d'una corredissa, el que permet crear una estada espectacular", explica Amat.

El Gerent de Aedas Homes a Catalunya assenyala que l'oferta de Forneri va adreçada, principalment, a dos perfils de compradors. D'una banda, es dóna resposta a la demanda autòctona de Cambrils que vol un primer habitatge de qualitat en una privilegiada ubicació -entre aquests, predominen els repositores-; i d'altra banda, als que busquen una segona residència a la costa.

Amb Forneri, Aedas Homes ja suma 11 projectes a Catalunya, 10 a diferents municipis de la província de Barcelona: Dampier i Orpí, al Masnou; Humboldt i Nou Eixample Mar, a Vilanova i la Geltrú; Tasman I i Tasman II, a Sant Just Desvern; Cook, Torre Estronci 91 i Torre Estronci 99, a l'Hospitalet de Llobregat; i Jardins de Castellarnau, a Sabadell.


MAPA

GCQ

  C/ Berguedà, 15 - Bloque B - Nave 11,
Santa Perpètua de Mogoda, 08130, (Barcelona)

  93 574 93 91

  93 574 93 92

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYS

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

banner instituciones geoplanning