GCQ Adjudicatari del control de qualitat de la construcció de l'espai Cràter a Olot

Constructora del Cardoner adjudica a GCQ el control de qualitat de la construcció de l'espai cràter a Olot

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

“Un centre dels volcans”, així defineix Mia Corominas, alcalde d’Olot, el nou Espai Cràter. Un espai que posi en valor l’entorn volcànic des del punt de vista formatiu amb la intenció d’aconseguir demostrar què representa el vulcanisme amb informació actualitzada i els formats digitals més innovadors.

L’Espai Cràter combinarà funcions de museu amb les d’oficina de turisme ja que compaginarà la divulgació del patrimoni amb l’atenció al visitant. Tot i això, l’Oficina de Turisme i el Museu dels Volcans seguiran com fins ara i no es preveu cap modificació.

Estará situat la finca del Mas Pomer, davant el Cementiri Municipal. Es tracta d’un espai que l’Ajuntament va comprar fa dos anys. És d’un terreny molt proper al Volcà Montsacopa que permetrà al visitant situar-se dalt del con volcànic amb pocs minuts després d'informar-se al centre divulgatiu.

També està previst que l’Espai Cràter inclogui un centre de documentació per estudiosos del vulcanisme que pugui donar recursos a estudiants i experts.

El projecte presentat per l’Ajuntament ha estat dissenyat pels mateixos responsables que van transformar el Museu del Barça en un espai interactiu i modern.

L’Espai Cràter serà un edifici circular amb un interior rectangular delimitat per pantalles que projectaran imatges de la Garrotxa, amb una gran taula interactiva central. A l’entorn de l’espai central hi haurà una zona de bar i rebuda de visitants. Estarà dotat d'últimes tecnologies per crear una experiència virtual al visitant.

 


MAPA

GCQ

  C/ Berguedà, 15 - Bloque B - Nave 11,
Santa Perpètua de Mogoda, 08130, (Barcelona)

  93 574 93 91

  93 574 93 92

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYS

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

banner instituciones geoplanning