GCQ entra a formar part del grup empresarial Geoplanning, referent al sector de la construcció

El grup empresarial Geoplanning, referent al sector de la construcció, adquireix el 100% de l'accionariat de Geotècnia i Control de Qualitat, S.A, més conegut com a GCQ al sector de la construcció.

GCQ entra a formar part del grup empresarial Geoplanning, referent al sector de la construcció

titulo
logo geoplanning

El grup empresarial Geoplanning, referent al sector de la construcció a causa del seu ampli ventall de serveis especialitzats en la realització d'estudis geotècnics, hidrogeològics, sondejos, micropilots, mineria, auscultació i control de qualitat, ha adquirit el 100% de l'accionariat de Geotècnia i Control de Qualitat SA, més conegut al sector de la construcció com GCQ, laboratori d'anàlisi de materials i assaigs de control de qualitat per a la construcció, estant el mateix al top 5 dels principals laboratoris d'anàlisi de materials i assaigs de control de qualitat acreditats per la Generalitat de Catalunya, que proveeixen d'aquests serveis tècnics a les principals constructores, promotores, organismes públics i tota mena de clients a tota l'àrea geogràfica de Catalunya.

titulLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est labL'operació empresarial es va dur a terme el darrer mes d'octubre de l'any en curs 2021.

Des de l'any 2010, GCQ pertanyia a 2 empreses reconegudes al sector. D'una banda l'empresa Geoplanning, SL, l'empresa referent del grup empresarial Geoplanning, que disposava del 50% de l'accionariat de GCQ, i de l'altra el grup empresarial Elsamex, del qual formen part laboratoris coneguts com a Control 7, situat a Saragossa o el Ciesm Intevia de Madrid, que disposava de l'altre 50% de l'accionariat de GCQ.

D'aquesta manera, Geotècnia i Control de Qualitat, SA (GCQ) entra a formar part oficialment del referent grup empresarial Geoplanning, que a més ha reforçat encara més si és possible el seu múscul corporatiu, augmentant la seva solvència tècnica, professional i econòmica adquirint el passat any 2020 , el principal laboratori d'anàlisi de materials i assaigs de control de qualitat per a la construcció de la província de Lleida, ICEC Control de Qualitat d'obres, SL, més conegut al sector com ICEC, i ara anomenat ICEC by Geoplanning.

Aquesta important inversió suposa un gran salt qualitatiu i diferencial per al grup Geoplanning, ja que passarà de tenir de 30 a 70 empleats, garantint el seu ampli ventall de serveis tècnics per al sector de la construcció a tot el territori català, quant a control de qualitat es refereix, ja que Geoplanning proporciona servei nacional i internacionalment, a més de ser l'única empresa en territori català de disposar de 2 laboratoris d'anàlisi de materials i assaigs de control de qualitat per a la construcció 100% equipats i instrumentats amb totes les garanties i exigències que demanen els organismes públics, així com de personal altament qualificat a cadascun dels 2 laboratoris. No parlem de petites delegacions, sinó de laboratoris amb instal·lacions pròpies.

Geotècnia i Control de Qualitat, SA (GCQ) continuarà esforçant-se per garantir el millor servei als seus clients i continuar liderant el canvi cap a l'excel·lència i l'assoliment de la qualitat en tots els processos, controls d'execució, assaigs, proves finals i fases de la construcció on es requereixin els seus serveis.

 


MAPA

GCQ

  C/ Berguedà, 15 - Bloque B - Nave 11,
Santa Perpètua de Mogoda, 08130, (Barcelona)

  93 574 93 91

  93 574 93 92

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYS

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

banner instituciones geoplanning