GCQ Adjudicatari del control de qualitat de la nova construcció de 367 habitatges a l'antiga fàbrica Cosme Toda situada a l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona

La constructora Dragados, adjudica a GCQ el control de qualitat de la nova construcció de 367 habitatges a l'antiga fàbrica Cosme Toda situada a l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona

PROJECTE.jpg

Geotècnia i Control de Qualitat S.A (GCQ), laboratori acreditat d'assaigs de control de qualitat i anàlisi de materials de l'àmbit de la construcció ha estat adjudicatari per executar el control de qualitat de la nova construcció de 367 habitatges a l'antiga fàbrica Cosme Toda a Hospitalet de Llobregat. 

Dragados, com a constructora del projecte, va adjudicar a Geotècnia i Control de Qualitat S.A (GCQ) la realització del control de qualitat de l'obra. El projecte contempla la construcció de 3 torres de 13 plantes + planta baixa + 4 edificis de 8 plantes + planta baixa, fent així el total de 367 habitatges. Aquesta actuació es una part del projecte conegut com l'illa de Cosme Toda.

El projecte de l'illa Cosme Toda, que comprèn un total de 40.250 metres quadrats de superfície, inclou la construcció de 619 habitatges de renda lliure i 266 de protegits i destina 15.450 metres quadrats a zones verdes, 2.070 metres quadrats a equipaments i 5.375 metres quadrats a vials.

També inclou la recuperació de tres edificis catalogats en el Pla especial de protecció de patrimoni arquitectònic de l'Hospitalet (PEPPA): l'edifici de Cosme Toda, que acollia l'antiga fàbrica de ceràmica, dissenyat per l'arquitecte hospitalenc Antoni Puig i Gairalt el 1923; la casa de el director anomenada Can Llopis, i l'edifici de l'antiga fàbrica de ceràmica anomenada Can Batllori. També s'estan rehabilitant dues xemeneies.

A continuació compartim aquests tres articles interessants referent al projecte de l'illa de Cosme Toda que han estat publicats a diversos mitjants de comunicació:

L’Hospitalet conserva parte del legado histórico de Cosme Toda

La antigua fábrica Cosme Toda será uno de los ejes del futuro distrito cultural

La fábrica Cosme Toda de L'Hospitalet dará paso a casi 900 viviendas


MAPA

GCQ

  C/ Berguedà, 15 - Bloque B - Nave 11,
Santa Perpètua de Mogoda, 08130, (Barcelona)

  93 574 93 91

  93 574 93 92

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYS

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

banner instituciones geoplanning