GCQ Adjudicatari del control de qualitat de les obres del nou Funicular de la Santa Cova de Montserrat

FGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya) adjudica a GCQ el control de qualitat del nou funicular de la Santa Cova de Montserrat

 

titulo
1.jpg

Coincidint amb la celebració del centenari de funicular de Sant Joan a la muntanya de Montserrat, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha anunciat la represa del servei del Funicular de la Santa Cova, prevista per a principis de l'any 2020. FGC invertirà 2,2 milions d'euros per a fer-ho possible. La companyia també ha anunciat millores en el Cremallera, que sumarà dues noves unitat de tren. Aquest fet permetrà incrementar la freqüència de pas i en un 33% la quantitat d'usuaris que pot transportar en una hora.

 

 

 

 

 

 

 

 

titulo
2.jpg

Ferrocarrils ha aprofitat l'acte de celebració dels 100 anys del funicular de Sant Joan per explicar les obres executades i en curs a les infraestructures que té a la muntanya de Montserrat. Entre elles destaca la represa del servei del Funicular de la Santa Cova, prevista per a principis de l'any 2020. FGC invertirà 2,2 milions d'euros per dur a terme la renovació dels bastidors, de la plataforma i superestructura de la via, i es duran a terme actuacions de millora a les caixes per alleugerir el pes.

 

 

 

 

 

 

 

 

titulo
3.jpg

Pel que fa al cremallera, properament s'incorporaran dues unitats de tren cremallera provinents de la Vall de Núria. La recent ampliació del parc mòbil de l'estació de muntanya d'FGC permetrà traslladar dos dels automotors Stadler GTW a Montserrat i així millorar el servei i l'oferta de transport del Cremallera de Montserrat: s'augmentarà la freqüència de pas i s'incrementarà en un 33% la quantitat d'usuaris transportats en una hora, de 1.050 a 1.400 persones. D'altra banda, FGC instal·larà una nova via a l'estació de Monistrol Vila del cremallera, una nova via que facilitarà la gestió del moviment del parc mòbil i l'execució de treballs de manteniment de la via i dels trens.

titulo
4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

titulo

 


MAPA

GCQ

  C/ Berguedà, 15 - Bloque B - Nave 11,
Santa Perpètua de Mogoda, 08130, (Barcelona)

  93 574 93 91

  93 574 93 92

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYS

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

banner instituciones geoplanning