GCQ Adjudicatari del Control de Qualitat de la construcció del nou centre logístic de Fedefarma a Palau Solità

GSE Adjudica a GCQ el control de qualitat del nou centre logístic de Fedefarma

 La coneguda promotora GSE va adjudicar recentment el control de qualitat de la construcció de la nova Nau industrial de Fedefarma a GCQ.

El nou centre logístic situat a la localitat de Palau Solità i Plegamans, (Barcelona), suposarà una inversió de 35 milions d'euros.

El nou centre logístic, que serà el de major capacitat productiva d'Espanya en el sector, es construirà sobre una parcel·la de 34.700 m2 situada en una localització central per a l'activitat i complementària al de l'actual centre logístic a Gavà (Barcelona).

En la primera fase es construirà una nau amb una superfície de 19.000 m2 que serà dotada amb els equips més avançats i innovadors del sector.

Un cop més, GCQ demostra la seva gran solvència tècnica per poder contribuir a la construcció d'aquest nou centre logístic de Fedefarma, realitzant el control de qualitat de tota l'obra.

 

https://youtu.be/vLJCgVJJbZE


MAPA

GCQ

  C/ Berguedà, 15 - Bloque B - Nave 11,
Santa Perpètua de Mogoda, 08130, (Barcelona)

  93 574 93 91

  93 574 93 92

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYS

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

banner instituciones geoplanning