GCQ Adjudicatari del control de qualitat de la nova construcció de 38 habitatges a Salt, Girona. Promoció Mas Masó

Constructora del Cardoner adjudica a GCQ el control de qualitat de la nova construcció de 38 habitatges a Salt, Girona. Promoció Mas Masó

titulo

Mas Masó és una promoció de 38 habitatges situada al carrer Llevadors, un punt d'unió entre Salt i el barri de Santa Eugènia de Girona. Es tracta d'una zona tranquil·la, amb tots els serveis, connectada amb transport públic i amb fàcil accés a les principals vies de comunicació de la ciutat.

Mas Masó és una promoció de planta baixa i cinc altures amb pisos que van des dels 58 fins als 114 m². Tots els habitatges són lluminoses i disposen d'una bona ventilació.

L'edifici compta amb una porta d'accés principal al mateix carrer Llevadors que dóna pas a una àmplia zona tancada per dotar de més privacitat a la promoció. A la planta subterrània, hi ha 43 places d'aparcament i 19 trasters.

titulo
1.jpg

A més, tots els pisos són accessibles, fent així més còmode el dia a dia. Un servei d'opcions de personalització per packs que permet adaptar els habitatges als diferents gustos i necessitats tanquen la proposta arquitectònica de Mas Masó.

titulo
2.jpg

 

 .

 


MAPA

GCQ

  C/ Berguedà, 15 - Bloque B - Nave 11,
Santa Perpètua de Mogoda, 08130, (Barcelona)

  93 574 93 91

  93 574 93 92

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYS

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

banner instituciones geoplanning