Control de qualitat en obres

El nostre sistema destaca per la seva qualitat i eficiència

Et donem la benvinguda a la nostra pàgina web i et convidem a conèixer, de primera mà, tota la informació relacionada amb el nostre servei especialitzat de control de qualitat en obres. Esperem que els nostres serveis compleixin les teves expectatives i que confiïs en nosaltres en pròximes ocasions.

Control de qualitat en obres

Com van ser els orígens de la nostra empresa?

Abans d'explicar-te a què ens dediquem, ens agradaria explicar-te la nostra història i trajectòria. Geotècnia i Control de Qualitat (GCQ) és un laboratori d'assajos de control de qualitat fundat l'any 2005 per un grup de professionals que, per aquell llavors, acumulaven més de 25 anys d'experiència prèvia en el sector.

A poc a poc hem anat creixent i evolucionant en el sector, el que ens ha permès, a dia d'avui, afermar com una companyia forta, seriosa i, el més important, de confiança. Aquests canvis es van començar a notar en l'any 2010, data en la qual dues reconegudes empreses adquireixen GCQ: Geoplanning i el Grup Empresarial Elsamex.

D'una banda, Geoplanning va complementar tots els serveis relacionats amb la geotècnia i els fonaments especials; i per l'altra banda, el Grup Empresarial Elsamex (del qual formen part laboratoris com a Control 7) va aportar un elevat valor afegit en l'àmbit del control de qualitat. Això es va traduir en una major solvència tècnica i econòmica per a tots nosaltres.

Obres Control de qualitat

Estem especialitzats en el sector de l’obra civil i edificació

Avui dia, la nostra empresa de control de qualitat en obres està especialitzada en el sector de l’obra civil i edificació. En concret, a GCQ oferim serveis exclusius i especials de control de qualitat i auscultació. Si vols que et facilitem més informació tècnica o desitges tractar amb nosaltres altres assumptes, posa’t en contacte amb la nostra empresa a través de qualsevol dels mitjans que t’hem facilitat a la nostra pàgina web. Estarem encantats d’atendre les teves peticions.


MAPA

GCQ

  C/ Berguedà, 15 - Bloque B - Nave 11,
Santa Perpètua de Mogoda, 08130, (Barcelona)

  93 574 93 91

  93 574 93 92

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYS

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

banner instituciones geoplanning