Inaugurem nova pàgina web

A Geotècnia i Control de Qualitat estem d’estrena, gràcies a la nostra página web

Inaugurem pàgina webA Geotècnia i Control de Qualitat no deixem d’innovar i recentment hem apostat per la comunicació directa amb els nostres clients i per la informació ràpida i útil a través d’internet. Hem elaborat una nova pàgina web, que és un espai de comunicació directa amb els nostres clients i per la informació ràpida i útil a través d’internet. Hem elaborat una nova pàgina web, que és un espai de comunicació, informació i intercanvi ràpid i directe d’informació amb totes aquelles persones interessades en els nostres serveis.

Informació ràpida i concisa sobre el nostre servei de control de qualitat

Concretament, la nova web de la nostra empresa de control de qualitat en obres a Barcelona (www.gcq.es) t’oferim informació corporativa, sobre els nostres serveis i et facilita dades concises sobre el nostre servei estrella: el control de qualitat. A més, et mostrem alguns dels projectes que hem executat en els últims mesos i et donem la possibilitat de demanar-nos directament pressupost, sense cap classe d’espera.

A Geotècnia i Control de Qualitat treballem per oferir-te el millor servei i comunicació. Si creus que podem millorar en alguna cosa, si us plau, no dubtis en indicar-nos-ho. Els teus comentaris són els que ens ajuden a millorar dia rere dia.


MAPA

GCQ

  C/ Berguedà, 15 - Bloque B - Nave 11,
Santa Perpètua de Mogoda, 08130, (Barcelona)

  93 574 93 91

  93 574 93 92

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYS

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

banner instituciones geoplanning