Inaugurem nova pàgina web

A Geotècnia i Control de Qualitat estem d’estrena, gràcies a la nostra página web

Inaugurem pàgina webA Geotècnia i Control de Qualitat no deixem d’innovar i recentment hem apostat per la comunicació directa amb els nostres clients i per la informació ràpida i útil a través d’internet. Hem elaborat una nova pàgina web, que és un espai de comunicació directa amb els nostres clients i per la informació ràpida i útil a través d’internet. Hem elaborat una nova pàgina web, que és un espai de comunicació, informació i intercanvi ràpid i directe d’informació amb totes aquelles persones interessades en els nostres serveis.

Informació ràpida i concisa sobre el nostre servei de control de qualitat

Concretament, la nova web de la nostra empresa de control de qualitat en obres a Barcelona (www.gcq.es) t’oferim informació corporativa, sobre els nostres serveis i et facilita dades concises sobre el nostre servei estrella: el control de qualitat. A més, et mostrem alguns dels projectes que hem executat en els últims mesos i et donem la possibilitat de demanar-nos directament pressupost, sense cap classe d’espera.

A Geotècnia i Control de Qualitat treballem per oferir-te el millor servei i comunicació. Si creus que podem millorar en alguna cosa, si us plau, no dubtis en indicar-nos-ho. Els teus comentaris són els que ens ajuden a millorar dia rere dia.


Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

GCQ

  C/ Berguedà, 15 - Bloque B - Nave 11,
Santa Perpètua de Mogoda, 08130, (Barcelona)

  93 574 93 91

  93 574 93 92

ACTUALITAT