GCQ Adjudicatari del control de qualitat de la construcció del nou edifici d'oficines de 3.000m2 situat al 22 @ de Barcelona

La Constructora Elecnor i la promotora Immobiliària Renta Corporación Adjudica a GCQ el control de qualitat de la nova seu corporativa de Ocado, supermercat britànic en línia

 

titulo
1.jpg

La immobiliària Renta Corporación invertirà més de 10 milions d'euros en la construcció d'un nou edifici d'oficines de 3.000 metres quadrats al districte 22 @ de Barcelona, que acollirà la nova seu corporativa a Espanya de la divisió tecnològica de Ocado, el supermercat britànic online.

Situat al número 112 del carrer Badajoz, l'immoble disposarà de 2.342 metres cudar dedicats a oficines i 379 més per a terrasses, i està previst que les obres de l'edifici finalitzin al setembre de 2020.

Des de la seva nova ubicació al 22 @, Ocado Technology pretén augmentar la seva activitat a Espanya i incrementar la seva plantilla, que ara és d'un centenar de persones i que creixerà fins a uns 250 empleats. Fins ara, l'oficina de la companyia britànica que gestiona el supermercat online més gran del món està situada a l'avinguda Josep Tarradellas de Barcelona.

titulo
2.jpg

Aquest serà el primer projecte de construcció integral d'oficines clau en mà que porta a terme Renta Corporación, aprofitant el dinamisme que viu aquest mercat a la Ciutat Comtal.

Segons les dades de Savills Aguirre Newman, que ha assessorat Renta Corporación en aquest projecte, el mercat d'oficines a Barcelona va augmentar a la fi de l'tercer trimestre un 6,4% el seu espai contractat, aconseguint un total de 328.000 metres quadrats.

 

 

 


MAPA

GCQ

  C/ Berguedà, 15 - Bloque B - Nave 11,
Santa Perpètua de Mogoda, 08130, (Barcelona)

  93 574 93 91

  93 574 93 92

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYS

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

banner instituciones geoplanning