Empresa de control de qualitat a Barcelona

Grupo Soler Cano 2007 S.L adjudica a GCQ el control de qualitat de la nova promoció de 2 edificis plurifamilars de 12 habitatges edifici Bogart , a Vilafranca del Penedés.

Edifici de nova construcció al centre de la vila anomenat edifici Bogart.[...]

ensayos control calidad

Assajos de control de qualitat

Els assajos de control de qualitat que desenvolupem a Geotècnia i Control de Qualitat estan dirigits a tots aquells que ho necessitin: empreses, institucions, ajuntaments, associacions o particulars, entre altres. L’experiència acumulada per part de la nostra companyia en col·laboració amb constructors i promotors (de caràcter públic o privat) és la que ens converteix en l’opció ideal per pràcticament qualsevol client.

Control de calidad obras

Control de qualitat en obres

Abans d’explicar-te a què ens dediquem ens agradaria explicar-te la nostra història i trajectòria.Geotècnia i Control de Qualitat (GCQ) és un laboratori d’assajos de control de qualitat, fundat l’any 2005 per un grup de professionals que, per aquelles èpoques, acumulaven més de 25 anys d’experiència prèvia en el sector. A poc a poc he manat millorant i evolucionant en el sector, la qual cosa ens ha permès, avui dia, consolidar-nos com una companyia forta, seriosa i, el més important, de confiança. Aquests canvis es van començar a notar l’any 2010, data en la qual dues reconegudes empreses adquireixen GCQ: Geoplanning i el Grup Empresarial Elsamex.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

GCQ

  C/ Berguedà, 15 - Bloque B - Nave 11,
Santa Perpètua de Mogoda, 08130, (Barcelona)

  93 574 93 91

  93 574 93 92

ACTUALITAT